Фурна за вграждане Kuppersbusch ÖKOTHERM ...
Kuppersbusch - Фурна за вграждане Kuppersbusch ÖKOTHERM EEB6260.0 JX1

Kuppersbusch - Фурна за вграждане Kuppersbusch ÖKOTHERM EEB6260.0 JX1

700.00лв.
Марка:
Модел: ÖKOTHERM EEH6260.0 JX1

Описание на продукта

Фурна за вграждане Kuppersbusch ÖKOTHERM EEB6260.0 JX1

Обем 57 л
Енергиен клас A
Метод на почистване Ръчно
Мултифункционална Да
Дисплей Да
Ширина 56 см
Височина 59 см
Дълбочина 55 см

Küppersbusch EEB 6260.0 JX1 ЧЕРНА ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ С ЕНЕРГИЕН КЛАС "А"

ПАТЕНТОВАН КАТАЛИЗАТОР "ÖKOTHERM"

ПОВЪРХНОСТ "ÖKOEMAIL Plus"

9 РЕЖИМА НА РАБОТА

Дизайн: черно стъкло, метални части

Individual – тази концепция предлага възможността да напаснете всички уреди към Вашият личен вкус. Тук, според модела, имате избор между бялото и черното като базисен цвят на уреда, а с 7-те различни дизайнерски елемента, можете да допълните своя напълно индивидуален стил.

система с топъл въздух Multitherm Plus - пръстеновиден нагревател, намиращ на задната стена на фурната, който огражда мотора и осигурява печене на до 4 нива, без пренос на вкус или миризма между печивата

Екотерм ÖKOTHERM - патентован катализатор. При печенето на месо и тестени изделия се образуват мазнини, миризми и дисперсни примеси, които замърсяват вътрешността на фурната и оставят неприятни следи. Катализатора превръща замърсения с мазнини и миризми въздух в чист. Замърсеният въздух се засмуква от вентилатора и се прекарва през оплетката на катализатора. При това съприкосновение се осъществява химическа реакция, при която съдържащите мазнини съединения се разграждат и се освобождава СО2 и вода. Благодарение на този процес фурната остава значително по-чиста и в помещението се отделя само чист въздух. Катализатора е активен във всички режими на работа с вентилатор и не е консуматив.